مدیریت تولید و عملیات
مدل بهبود عملکرد پایدار شرکت‌های کوچک و متوسط صنایع غذایی استان گیلان

مرتضی سعیدی؛ مصطفی ابراهیم پور ازبری؛ محمد رحیم رمضانیان

دوره 21، شماره 71 ، دی 1402، ، صفحه 43-78

https://doi.org/10.22054/jims.2023.67258.2779

چکیده
  هدف این مقاله، طراحی الگوی بهبود عملکرد پایدار شرکت‌های کوچک و متوسط صنایع غذایی استان گیلان است تا مدیران و تصمیم گیران با شناخت عوامل، چالش‌ها و پیامدهای مدنظر به سمت بهبود عملکرد پایدار شرکت‌های کوچک و متوسط صنایع غذایی گام بردارند. مقاله حاضر از منظر هدف در زمره‌ی تحقیقات کاربردی، از منظر ماهیت در زمره‌ی پژوهش اکتشافی- توصیفی ...  بیشتر